Projecten

Brustor knikarmscherm B25 Elite

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer foto's!

Dugreja Carport type Roma

Roma ZipScreen type Quadro

Bij Waternet in Amsterdam hebben wij een Roma ZipScreen type Quadro gemonteerd. Bekijk het filmpje hierboven.

KE Zonwering

Brustor B-25 Elite

Bovenstaand ziet u een terrasscherm van het merk Brustor, type B25-Elite met elektrische aandrijving van Somfy.

Op de onderstaande foto hebben wij een Markies gemonteerd, type MN-standaard. Deze is te bedienen met een koord.

Markiezen

Nieuwe doeken op bestaande markiezen

Bij bakkerij Harrie van Looijengoed te Nijkerk hebben wij de bestaande markiezen mogen voorzien van nieuwe doeken met reklame schilderwerk. Het resultaat mag er zijn!

Het Antraciet

Bij Het Antraciet in Putten 8 mooie sectionaaldeuren geplaats van het merk Hörmann, type SPU uitgevoerd met Thermo frame en een deurbladdikte van maar liefst 67 mm. Allen zijn ze uiteraard elektrisch bedienbaar. Prachtig resultaat!

Markies

In Huizen 6 markiezen gemonteerd met Somfy I.O. motoren. Klik op bovenstaande foto voor nog meer afbeeldingen!

Roma buitenjaloezie

Brustor B-200 lamellendak

Onze monteurs zijn druk om de showroom klaar te stomen voor de open dagen. Hier monteren zij een lamellen dak van Brustor. Nieuwsgierig geworden naar het eindresultaat??? Kom langs in onze vernieuwde showroom!

Brandweer Putten

In opdracht van de Gemeente Putten hebben wij 5 industriedeuren bij de brandweerkazerne in Putten mogen vervangen. Het gaat om het type sectionaaldeur APU F42 met een middenmotor type WA400 B460FU. Een mooi en tevreden resulaat!

Dugreja Carport, type Roma

Onlangs hebben wij deze Dugreja Carport gemonteerd. Met deze Carport, type Roma, wordt uw auto optimaal beschermd tegen weersinvloeden. Uw auto blijft vrij van bladeren, sneeuw en u hoeft niet meer te krabben. In de zomer stapt u niet meer in een oververhitte auto door de Polycarbonaat platen. Kijk hier als u meer informatie wilt over onze carports.

Garagedeuren Novoferm

Deze bewoners in Amsterdam kunnen naar volle tevredenheid gebruik maken van hun nieuwe garagedeur van Novoferm. Wij mochten hier 22 deuren monteren van het type ISO20 voorzien van een Politie Keurmerk. Voor meer informatie over deze deur klik hier.