Sectionaaldeur Thermo45

Sectionaaldeur

De sectionaaldeuren van Novoferm en Hormann zijn verkrijgbaar in verschillende paneeldikte, 42 mm, 45 mm, 67 mm. Ze bieden een uitstekende warmte - en geluidsisolatie. De oppervlakte van het deurblad is te leveren met Sandwich panelen, Stucco of Micrograin dessin. Een geintrgeerde loopdeur of een afzonderlijke loopdeur behoort tot de mogelijkheid. Wilt u lichtval dan is het mogelijk om de panelen van diverse vensters worden voorzien. Ook kunt u een Thermopaneel vervangen door een Novolux paneel.

Novolux

De Novolux sectionaaldeur bestaat uit een raamwerk van volledig aluminium profielen en zorgt voor maximale lichtinval. Tevens kan hier ook gecombineerd worden met een Thermopaneel.

Aandrijving

Er zijn verschillende besturingen mogelijk. Wilt u dodemans, impuls besturing of dat de deur automatisch sluit na een instelbare tijd? Afstandbediening, verkeersregeling, sleutelschakeaar, radar? Het is allemaal mogelijk.

Wilt u meer informatie hierover? Bekijk hier de Novoferm folder  / Hormann folder of vraag een vrijblijvende offerte aan.